06-23742353 victor@het-goede.nl
Selecteer een pagina

de winkel

Sinds een aantal jaren ben ik aan het bakken. Eerst als hobby, later steeds meer en steeds vakkundiger. Na mijn deelname aan Heel Holland Bakt heb ik besloten er mijn vak van te maken. Ik heb mijn baan bij een verzekeringsmaatschappij opgezegd en voltooide twee intensieve opleidingen in patisserie en boulangerie. Vervolgens heb ik stage gelopen bij toppatissiers en topbakkers. Met Het Goede heb ik nu al die kennis en ervaring bij elkaar gebracht. Hier ligt mijn hart. Als ik deeg samenstel, kneed en bak en als ik het brood aan mijn klanten lever. Dit is wat ik het liefste doe.

Met Het Goede werk ik graag samen met mensen uit de buurt. Mijn bloem komt van graanteler De Slaege in Silvolde. Het graan wordt op de steen gemalen bij de molen De Vier Winden in Vragender. Bij Bakkerij Nollen in Lochem bak ik alle broden. Het brood is te koop bij winkels in en om Dieren. En ik lever Het Goede brood vanuit huis aan de mensen in de omgeving.

~Victor Smeets ~

 

Telefonisch contact?

Bel 06-23742353 om je wensen en bestelling door te geven.

Dieren

Info

www.het-goede.nl

info@het-goede.nl

KvK. nr: 74954369

BTW. nr: NL001867472B15

Volg Het Goede via Social Media